Aangenaam!

Al een  hele lange tijd wou ik iets met schrijven gaan doen, maar wat? Dat ik schrijven leuk vind dat wist ik al wel zeker; ik doe het al sinds ik me kan herinneren. Schriftjes vol met spannende, zielige en/of grappige verhalen met bijbehorende tekeningen natuurlijk.

Schrijven wil ik wel doen over dingen waar ik ook daadwerkelijk enthousiast over ben en dat is soms nogal veel… Ik heb een jaar in het centrum van Arnhem gewoond en daar is het idee van een eigen website begonnen. Bloggen! Over alle dingen die ik leuk vind aan Arnhem. Een vriend van mij heeft de site voor mij ontworpen en zo kon ik al heel snel aan de slag. Heel spannend… Op mijn site zijn dus nog veel horecagelegenheden in Arnhem te vinden, maar aangezien Arnhem mijn woonplaats niet meer is heb ik mijn concept toch iets aangepast.

Even over mijzelf: ik ben Tess van Benthem en ik woon op dit moment samen met mijn vriend in Enschede. Tot maart 2016 woonde ik nog in Arnhem, maar het idee om naar Enschede te verhuizen kriebelde al veel eerder. Arnhem is een geweldige stad, maar ik was ontzettend veel aan het reizen richting Enschede. Vrienden, familie én een vriend; allemaal in Twente. Sinds ik niet meer in Arnhem woon heb ik besloten mijn concept van mijn website iets aan te passen. Je kan hier alles vinden over leuke citytrips, uitjes, horeca en evenementen. Wel binnen Europa, met de hoop dat ik je zo enthousiast maak dat je meteen wilt boeken na het lezen van mijn blog!

Naast het bloggen doe ik natuurlijk nog veel meer. Het ondernemen van dingen om over te bloggen (heel vervelend), maar ik werk natuurlijk ook gewoon. Trotse juf ben ik! Afgestudeerd aan de Pabo en nu sta ik voor de klas op de Prinseschool, groep 6.
In het kort: I love my job! Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en krijg ik de hele dag door heel veel energie van de kinderen. Natuurlijk kan het soms ook heel pittig zijn, maar ik ben ontzettend blij dat ik de pabo heb gedaan. Ik durf misschien wel te zeggen dat ik mijn roeping wel gevonden heb ik het onderwijs! 😉 En mijn website natuurlijk! Enjoy!