Is dat even een leuk pakketje in mijn brievenbus! Een pakketje van Leerkracht organizer met, jawel, een Leerkracht organizer én een invallogboek, yes! Dit is natuurlijk even een uitschieter, maar ik wil mijn site nu graag even goed gebruiken om deze agenda aan te raden voor alle juffen en meesters. Waarom? Lees verder! 

De Leerkracht organizer is eigenlijk ‘normale’ agenda, maar dan met heel veel makkelijke extra’s voor leerkrachten. Zo is de week ingedeeld met een vakje voor school en een vakje voor thuis, zo houdt je het allemaal heel makkelijk gescheiden en overzichtelijk. Nu heb ik soms wel de neiging om alles tot in de puntjes te organiseren (aparte papiertjes, 10 aparte notitieblokjes, etc.), dus dan is deze agenda echt een perfecte uitkomst. Ben vast niet de enige leerkracht die dat zo doet! 😉

Wat heeft de agenda nog meer?

Misschien het makkelijk als ik even een opsomming geef van de inhoud van de Leerkracht organizer:

– Alle vakanties & feestdagen van Nederland en België op een rijtje
– Het invullen van je eigen leerlingenlijst (handig om altijd bij de hand te hebben!)
– Ruimte voor je favoriete websites, inlogcodes, ideeën, aantekeningen, favoriete boeken, informatie over je stagiaires, handige apps, klassenbudget (eindelijk al die bonnetjes van de Action bijhouden), niet-lesgebonden taken én aantekeningen voor volgend schooljaar.

Zo, dat was een hele mond vol! Snap je hem nog? Snap je ook waarom de agenda zo ontzettend handig is voor leerkrachten? Daarnaast zitten er achterin nog allemaal stickers met vakanties, belangrijke dagen (een stickertje met ‘me-time’, heeeeel belangrijk) en stickers om de maanden te ‘markeren’. Heel handig!

Hoe kom ik aan zo’n agenda (en meer)?

Op de website van Leerkracht organizer kan je de agenda bestellen, maar dat is niet alles. Zo hebben ze ook een agenda voor voortgezet onderwijs, bureauplanner, invallogboek, sticky to-do block en een overdrachtsboek (handig als je een duo-collega hebt!). Het invallogboek heb ik zelf ook ontvangen en ik wou eigenlijk dat ik hem eerder had gehad! In Arnhem heb ik heel veel ingevallen; iedere dag een andere school en een andere groep. Dit moet je heel goed bijhouden, want met de administratie wil nog wel eens wat fout gaan én dus ook met je salaris. In het invallogboek kan je alle belangrijke gegevens heel overzichtelijk bijhouden. Zie foto!

Als je nou zo’n agenda besteld krijg je er een gratis marker bij (zolang de voorraad strekt) en die is echt super handig!

Dus, bij deze, een aanrader voor alle leerkrachten!

leerkrachtorganizer4leerkrachtorganizer2 leerkrachtorganizer3