Terrassen, jaaaaaaa! 

Terwijl ik het stukje over Josephine Coffee aan het typen was, was het buiten nog aan het regenen en konden de dikke winterjassen nog gerust aan. Godzijdank is dit veranderd en mogen we zelfs hier in Nederland de laatste weken geregeld het zonnetje verwelkomen. Dit betekent voor mij maar één ding: terrassen! En hoe leuk is het om te terrassen in tuin, midden in de stad, tussen de huizen, pal in de zon?

De rest over Josephine hoef ik je niet meer te vertellen, maar deze foto’s van het terras moest ik gewoon online zetten. De plantjes mogen natuurlijk nog vol in de bloei, maar wat mij betreft is de toon gezet! Een bom gezelligheid, al zeg ik het zelf. Ik zie mezelf al zitten; taartje & koffie en daarna Chardonnay om het af te leren.

Terras JC1

josephine6

Terras JC2